Kevin (Probably) Saves the World DİZİ İNCELEMESİ - AYNADAKİ ŞAİRLER
Tarihi Havadis

Kevin (Probably) Saves the World DİZİ İNCELEMESİ

Kevin (Probably) Saves the World 1 SEZON 16 BÖLÜM

IMDb: 7,8
BENİM PUANIM:8
Bu diziye bayılıyorum. 1. sezonun bitimine öyle üzüldüm ki 2. sezon haberi beni çok mutlu etti. Eğlenmek istiyorsanız mutlaka izleyin ve 40 dakika mutlu ve eğlenceli dakikalar geçirin.
Kevin’ın büyük bir şehirde çok iyi para kazandığı bir işi, kendisinden başka kimseyi pek umursamadığı ve halinden memnun olduğu bir hayatı varken birden işler onun için yolunda gitmemeye başlar. İşinden kovulur, kız arkadaşından ayrılır, başarısız bir intihar girişimi atlatır. Sonrasında uzun süredir görüşmediği ikiz kız kardeşi Amy’nin yanına taşınır tekrar intihar etmeye çalışmaması için Amy’nin ona göz kulak olması gerekmektedir.
Amy de yakın zamanda kocasını kaybetmiştir. Kızı Reese ile yaşamaktadır. Kardeşi Kevin zor günlerinde Amy nin yanında olmasa da Amy, Kevin a kırgın olsa da Kevin ın intihar etemsi onu korkutmuştur ve kardeşini de yanına alır.
Kevin bir yandan kendini toparlayıp hayata yeniden tutunmaya çalışacak, bir yandan kız kardeşi ve yeğeni ile yeniden bir aile olmayı deneyecekken bir gece evlerinin yakınına bir göktaşı düşer. Göktaşına dokunan Kevin sabah uyandığında başında Yvette yi bulur. Yvette, Tanrı tarafından gönderilen bir yardımcıdır. Kevin dünyada kalan son erdemli kişidir ve diğer erdemlileri bulması gerekir. Bunu yapmak içinde bir sürü yardımda bulunur ve her yardım sonunda bir erdemliyi bulmak için görü sahibi olur.
Kahramanlarımıza gelirsek ilk olarak:
Kevin, aşırı seviyede bencil, etrafındaki insanlara yararı dokunmayan ve onları pek fazla umursamayan biridir. O kadar ki eniştesi vefat ettikten sonra kız kardeşi ve yeğenini ziyaret etmeye bile gelmemiştir. Ama artık dünyayı kurtarabilmek için değişmesi gerekmektedir.Kevin karakterine Jason Ritter hayat veriyor.
Kevin’ın ikiz kız kardeşi. Eşi vefat etmiş, tek kızı ile beraber yaşayan bekar bir kadın. Üniversitede bir profesör. Etrafındaki insanların saygı duyduğu, Kevin’ın aksine dengeli bir yapısı olan, sevecen ve güler yüzlü biri. Her ne kadar kardeşi zor anlarında onun yanında olmasa da o yine de onu çok önemsiyor ve ona kendini toparlaması için yardımcı olmak istiyor. JoAnna Garcia Swisher bu karaktere hayat veriyor.
Reese,Amy’nin ergen kızı. Görüp görebileceğiniz en akıllı uslu, en tatlı ergen. Babasının ölümünden sonra kendi içine kapanmış, hayat enerjisi azalmış. Annesi ile arası da eskisi gibi değil. Onu yeniden yaşamaya döndürmeye başlayan şey ise Kevin’ın gizemli ve şapşal halleri. Onun şapşal halleri sayesinde gülüp eğleniyor ve gizemli hallerinin sebebini öğrenmeye çalışıyor.Karaktere Chloe East hayat veriyor.
Yvette,Tanrı’nın Kevin için gönderdiği elçi. Kevin’ı canına mal olacak her türlü tehlikeden korumak ve ona dünyayı kurtarma görevinde yön vermek amacıyla gönderilmiş. Çok ukala biri. Karakteri Kimberly Hebert Gregory canlandırıyor.
Tyler,Kevin’ın liseden yakın arkadaşı. Kevin gibi biri için yakın arkadaş kavramı ne kadar yakın olabilirse tabii! Çok küçük şeylerle mutlu olabilen, hayatın pozitif yanlarını gören, yardımsever, sevecen ve güleç yüzlü biri. Kasabada bir kafede çalışıyor ve annesi ile beraber yaşıyor.Karakteri Dustin Ybarra canlandırıyor.
Kristin,Kevin’ın liseden eski sevgilisi. Kevin üniversite için kasabadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra ikisinin yolları ayrılmış. Kevin’a aşık değil ama ona hala değer verdiği bir gerçek. Kasabanın lisesinde öğretmenlik yapıyor. Güler yüzlü, şirin biri.Karaktere India de Beaufort hayat veriyor.
Nate,Kasabanın şerifi. Amy’nin liseden eski sevgilisi, Kevin’ın eski bir arkadaşı. Amy’ye hala çok değer veriyor ve ona göz kulak olmaya çalışıyor.Karakteri J. August Richards canlandırıyor.
Dave, Yvette ye göre biraz daha rahat ve umursamaz bir yardımcı melek. Yemek yemeye ve eğlenceye düşkün Dave gruba katılınca işer sarpa sarıyor. Karakteri Will Sasso canlandırıyor.
Tüm karakterler dizi boyunca gelişim gösteriyor ki bunu izlemek çok güzel.
Özellikle melekelerimiz dünyada yaşadıkça insanı ihtiyaç ve duyguları gelişiyor ve insanlarıdırlar. Bu da işlerin daha da karışmasına sebep oluyor. Oyunculuklar başarılı ve dizi çok basit ve sıradan da olsa eğlendirici hatta yer yer duygusal anlar yaşatıyor. Mutlaka izleyin derim.
KEYİFLİ İZLEMELER…
Previous
Next Post »