Youtube Türkiye rekorunu kıran (Reynmen) Yusuf Aktaş kimdir? Kaç yaşında ve nereli ?



Yusuf Aktaş veya bilinen adıyla Reynmen  sosyal medya tabiriyle o bir youtuber ...

Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almayı başaran Reynmen bugünlerde başka bir rekorla gündeme oturmuş durumda.

Youtube üzerinden yayınladığı '' Derdim Olsun''  adlı şarkısıyla bir anda başta sosyal medya olmak üzere çeşitli kanal ve mecralarda gündemin bir numaralı ismi haline geldi.

Peki onu bu kadar çok konuşulan isim haline getiren neydi sadece bir şarkı yayınlaması mı?




25 Ocak Cuma günü yayınladığı '' Derdim Olsun '' video şarkısı ile 3 günde 31 milyon kişi tarafından izlenirken bu sayı artmaya devam ediyor. Reynmen bu şarkısı  ile 24 saatte 6.3 milyon izleyiciye  ulaşarak Aleyna Tilki'nin elinde bulundurduğu en kısa zamanda en çok izlenen video rekorunu da kırmış oldu.

Yusuf Aktaş  ( Reynmen ) Kimdir? 


Yusuf Aktaş 06 Aralık 1996 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Sivaslı olan Yusuf Aktaş halihazırda İstanbul'da yaşamaktadır.


İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulu'nda okurken çeşitli nedenlerden dolayı  Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'na  nakil olmuş ve ilköğretimi burada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne devam etmiştir . Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi'ne geçiş yapmış ancak bu  okuldan da  ayrılarak Açıköğretim'den tahsilini  tamamlamıştır.

Şuanda Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü  okumaktadır.

REYNMEN '' DERDİM OLSUN ''ŞARKI SÖZLERİ İÇİN TIKLA !
Previous
Next Post »