Kim Nam Gil, Kim Sung Kyun ve Honey Lee'nin Oynayacağı “The Fiery Priest” Dizisinin Fragmanlarında Acayiplikler Bir Üst Seviyede


SBS, Kim Nam Gil, Kim Sung Kyun ve Honey Lee'nin oynadığı yaklaşan Cuma-Cumartesi dizisi “The Fiery Priest” için birkaç fragman yayınladı.

“The Fiery Priest” dizisnde çabuk öfkelenen Katolik Rahip Kim Hae Il (Kim Nam Gil oynuyor) ve aptal bir dedektif olan Goo Dae Young'un (Kim Sung Kyun oynuyor)  güçlerini birleştirerek bir cinayeti çözmeye çalışıyorlar.

İlk fragman, Kim Nam Gil'in koridorda çarpıcı bir şekilde ilerlediği ve ardından kötü adamlara dönerek tekme atması ile başlıyor. Kim Sung Kyun, ona, “Araştırma yaparken öfkene hakim ol, yoksa bir şeyleri berbat edersin” diyor, ancak Kim Nam Gil, gönülsüz cevap veriyor ve bir sonraki sahnede bir kapıyı tekmeyle açıyor. Fragman ayrıca Honey Lee'nin (Park Kyung Sun oynuyor) Kim Nam Gil'le dini konuşmalarla alay ediyor ve bu da öfkesini zar zor tutmasına sebep oluyor.


Aşağıdaki iki fragman da Kim Sung Kyun'u budala bir dedektif, Kim Nam Gil'i çekici bir rahip ve Honey Lee'yi de yakışıklı erkeklere aşırı ilgi duyan karakterler olarak tasvir eden kliplerdir.




“The Fiery Priest” 15 Şubatta yayına giriyor.

Kaynak : Soompi
Fafüs

Previous
Next Post »