Ücretli ve Ücretsiz Logo Yapma Siteleri



Bir firmanın, şirketin veya bir web sitesinin tanıtım yüzü olarak logolar ön plana çıkmaktadır. Çoğu kez logonuzun sadece görüntüsü bile sizi çağrıştırmaya yetebilir. Bu nedenle bu yazımızda sizlere yardımcı olacak birkaç detay üzerinde konuşacağız.

Örneğin elinizde bir işletmeniz var ve siz bu işletmenizin tüm düzen ve kontrolünü sağladığınızı düşünürsünüz.

Şöyle dışarıdan bir alıcı gözüyle bakayım dediğiniz de bir şeyin eksik olduğunu görürsünüz. O eksik şeyin tabela olduğunu farkedersiniz.

İşte bir web sitesinin içi ne kadar dolu olarak gözükse de eksik şeyin logo olduğunu farkedeceksiniz.

Kimi zaman saatlerce video izleyerek veya çeşitli programlar aracılığıyla yapmak istediğiniz logoları bu tanıtımımız sayesinde çok kısa bir süre içinde yapabileceksiniz.

Çok fazla uzatmadan isterseniz ücretli veya ücretsiz bir şekilde logolar yapabileceğiniz sitelerin tanıtımına geçelim.


Ücretli ve Ücretsiz Logo Yapma Siteleri


1. FreeLogoServices






Dünya üzerinde 100,000’den fazla müşteri tarafından kullanılmakla birlikte profesyonel logo tasarımcıları ile çalışmaktadırlar.

Ücretsiz, 1000'lerce grafik ve logo tipi seçeneği ile sadece 3 adımda logonuzu tasarlarsınız. Hiçbir ücret ödemeden logo tasarımını kendinize göre uyarladıktan sonra logonuzu indiriyorsunuz.

Fakat logonun üzerinde firmanın ismi yer almaktadır.  Sınırsız olarak kullanmak için ise 72 TL ücret veriyorsunuz.

2. GraphicSprings


Logonuzu internet üzerinden kendi sitenizin kategorisine göre  ücretsiz bir şekilde oluşturup indiriyorsunuz.

Profesyonel logo yapma sitesi olduğu için indirdiğiniz logonun üzerinde başlangıçta firmanın ismi yer almaktadır. Logonun sınırsız kullanma hakkına sahip olmak için ise 19.99$ ücret ödemelisiniz.


3. Canva



Canva'nın birkaç tıklamayla özelleştirebileceğiniz ücretsiz yüzlerce tasarım şablonuyla yeni ve güzel bir logo elde edebilirsiniz.

Tamamen eşsiz bir logo oluşturmak için tasarımınıza sıfırdan da başlayabilirsiniz.

Herkesin kolayca tasarım yapabilmesi için tasarlanan sürükle-bırak özellikli logo yapma programıyla birkaç dakika içinde çok şık bir logoya sahip olabilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey Canva'nın uygulamasını telefonuza indirmeniz ve logo yapmaya başlamanızdır. Bu uygulamada da ücretli ve ücretsiz versiyonlar mevcut taktir sizin...


4. Logaster



Logaster online logo yapma sitesi olarak en fazla tercih edilen siteler arasında yer almaktadır. Bir dakikada hızlı ve basit bir şekilde  logonuzu oluşturabilirsiniz.

Düşük çözünürlüklü logoları ücretsiz bir şekilde kullanmanıza izin verirken yüksek çözünürlüklü logoları ise 9.99 $'dan başlayan fiyatlarla kullanmanıza izin veriyor.


5. Logomaster



Yapay Zeka tarafından desteklenmekte olan logomaster.ai işletme ve web site sahiplerinin güzel logolar oluşturmasına yardım eder. Bunun yanında profesyonel logolar yapmanız sonucunda 80 TL'den başlayan fiyatlarla sınırsız bir şekilde kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

6. Online Logo Maker



Bu logo yapma sitesi de diğer siteler gibi ücretsiz ve premium yani ücretli bir şekilde hizmet vermektedir.

Güçlü ve etkili logo oluşturucu ile tasarım deneyiminiz olmasa bile logo oluşturmak çok basit ve kolay  gelecektir.


7. Logo Garden



Web sitenizin kategorisine göre çeşitli semboller ve şekilleri kullanarak çok iyi logolar yapabilirsiniz. Ücretli ve ücretsiz logolar mevcut.


8. Simwebsol



Logonuzu, sitenizi simgeleyen bir isim yani metin aracılığıyla  yapıp  resim olarak kaydedebilirsiniz.


9. Flaming Text





Genelde yazı stilleri eşliğinde logolar yapmanıza fırsat veren flamingtext sitesi ücretli ve ücretsiz logo çeşitleriyle tercih edilen siteler arasında yer alıyor.


10. Cool Text



Bir web siteye sahip çoğu kitle tarafından bilinen Cool Text sitesi özellikle biz blogspot siteleri için işe yarar bir site özelliğine sahiptir. Flamingtext sitesi gibi yazı stilleri ile logo yapma sitesidir.


Yazımızın sonuna gelirken yukarıdaki internet sitelerinin dışında kimi forum ve sitelerde ücretli logolar yapan kişiler ile iletişime geçerek de  logolar satın alabilirsiniz. Üstelik 10 liradan başlayan fiyatlarla. ..

Bunun dışında Apple Store ve Google Play gibi uygulama araçlarında da ücretli ve ücretsiz logo yapma uygulamalarını indirerek logo yapabilirsiniz.




Previous
Next Post »