Organize İşler 2 : Sazan Sarmalı Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu! ( Filmin Vizyon Tarihi ve Oyuncuları )




Filmin ilk serisi 2005 yılında vizyona girmiş, birçok kesim tarafından izlenmiş ve beğenilmişti.
Serinin ilk filminden 13 yıl sonra ikincisi çekildi.


Sinema salonu işletmecileri ile yapımcılar arasında yaşanan mısır tartışması nedeniyle ertelenen
filmin ne zaman vizyona gireceği merak konusuydu. Bugün yarın vizyona girecek derken , bir türlü vizyona giremeyen filmin nihayet vizyon tarihi belli oldu.

Organize İşler Sazan Sarmalı Filmi Bize Ne Anlatıyor?


Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır.

Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de 'Sazan Sarmalı' olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır.

Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.



Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'a ait olan serinin ikinci filminde oyuncu kadrosuna baktığımızda  Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi isimler yer alıyor.


Filmin Vizyon Tarihi Ne Zaman?

Organize İşler Sazan Sarmalı, serinin ikinci filmi 1 Şubat 2019 Cuma günü vizyona girecek.
Previous
Next Post »