İntense nedir? İntense Krizi ne demek?





Son dönemlerde bildiğiniz üzere bir çikolata firması yayınlamış olduğu reklamlarında İntense Krizini konu edinmektedir. Bu nasıl bir kriz ki çikolatayla anılsın.

Bizlerde bu konu üzerine biraz araştırma yapınca ne olduğu hakkında birkaç fikir edinmiş olduk.

İntense aslında ne demek?

İngilizce bir kelime olan  'İntense ' şiddetli, aşırı, son derece, kuvvetli, koyu, yoğun, dikkatli, etkileyici, çarpıcı, istekli anlamlarına gelmektedir.

X markalı çikolata firması, ürettiği ürünün genel özelliklerini sıraladığında ; yumuşak ıslak kek, yoğun çikolata ve nefis çikolata kaplaması tabirinde bulunmuştur.

Yani İntense kavramının genel bir anlamını taşıyan karekterde çikolata ürünü ürettiklerini söyleyebiliriz.




Bu bir kriz hali mi ? Ve sadece çikolata ile mi sınırlı ?

Günlük hayatımızda birçok yiyecek ve içeceği canımız çekmiş olabilir. Hatta bazen bu isteklerimize o anda erişemeyebiliriz. Eğer bu bir kriz olarak algılanacaksa evet gün içerisinde birçok ürünün krizini yaşayabiliriz. Ama bu öyle büyütülecek ve kriz hali olarak gösterilecek bir hal değildir.

Ayrıca, 'İntense Krizi ' olarak bahsedilen bu kriz hali sadece çikolata ile sınırlı değil, birçok üründe de bunu yaşayabiliriz.

Ayrıca İntense Krizi sadece kadınların yaşadığı bir kriz olarak da algılanmamalıdır. Her insanın yaşayabileceği bir durum olarak da  bilinmelidir.


Previous
Next Post »