Büyük Blog Yazarları Birliği Nedir? Bize Ne Anlatır?



2017 yılının başlarında bazı haber sitelerinde Google'nin bir uygulama aracı olan Google Plus'un kapanacağı haberleri yapılmıştı. O günlerde sadece birkaç haber sitesinde küçük puntolarla yazılmış bir haber içeriği olarak yazılıp çizilmişti.

Aynı haber Ekim 2018'de tekrardan hortlayarak piyasaya sürüldü. Kapanma nedeni olarak '' Güvenlik Açığının '' olması gösterildi.





Temel olarak Gmail, Google Connect, Blogspot, Gtalk, Picasa gibi çok geniş içeriklere sahip olan ve kimlik doğrulama hizmeti veren bir sosyal ağın barınma merkezi olarak bilinen Google Plus kapanırsa ne olacak?

Değişen hiçbir şey olmayacak tabiki . Zamanın ruhuna uygun yeni bir uygulama keşfedilene kadar var olan sosyal ağlarla insanlar kaldığı yerden devam edecek.

Google Plus kullanıcıları arasında şüphesiz blogger kullanıcılarının yeri yadsınamaz. Blogspot uzantılı bir siteye sahip olan blog yazarları birbirlerinden haberdar olma, yardımlaşmak adına bu mecrada çeşitli topluluk grupları kurmuş birbirlerini takip eder hale gelmişlerdi.

Google Plus'un kapanacak olması blogger yazarlarını da bir nebze olsa üzmüştür . Ama '' Erhan Çakırlar '' adında yiğit bir adam birgün çıkagelir ve şöyle seslenir: '' Yılmak yok,biz birlikte güçlüyüz. Google Plus bizi ayırıyorsa,kardeş site Facebook'a taşınıyoruz. Gelin birlikte ' Biz ' olmaya... ''

Facebook'ta Erhan Çakırlar tarafından 'Büyük Blog Yazarları Birliği ' adı altında bir yardımlaşma grubu kuruldu. Blog yazarıyım diyen herkesin bu mecrada buluşması gerekiyor.

Bir blogger der ki : Sahi blog yazarı kimdir?  Blog yazarı sahip çıkan bir dost , sıcak insan elidir.Yani birlikte yürümenin adıdır blog yazarlığı.

Bizler de dik durmak emeklerimizi paylaşmak  istiyorsak bu grupta buluşalım . Böylece birlikten kuvvet doğar atasözünün anlamını yerine getirmiş oluruz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle hoşçakalın. Yorumlarınızı esirgemeyin.




Previous
Next Post »