2 Mart 2019 Cumartesi

Telefonla Profosyonel Fotoğraflar Çekmek İçin İpuçları

Merhaba siberyazılımcı takipçileri, bu yazımda sizlere iyi bir fotoğraf çekebilmeniz için bağzı ipucu ve taktikler vereceğim, bu maddeleri uyguladıktan sonra telefonunuzla çok daha iyi fotoğraflar çekebileceğinizden emin olabilirsiniz.

1- Kamera Ayarları

Bağzı telefonların kamera ayarlarının yapılması gerekebiliyor, kamera ayarlarından çözünürlüğü en yükseğe alalım, bu çok önemli bir detaydır.

2- Kamera Lensi Temizleme

Telefonunuzun lens camında çizikler varsa değiştireminizi şiddetle tavsiye ederim aksi takdirde güzel fotoğraflar çekemezsiniz.

Lens kısmını nemli bir bez yada ıslak mendille silip kuruladığınızda daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz.

3- Işık

Fotoğraf çekeceğiniz ortamda ışık yetersizse kameranızdan çokta birşey beklemeyin, ışık en önemli detaylardan biridir ortamda ışık yoksa yapay ışık yada telefonunuzun flaş ışığını kullanmayı unutmayın.

4- HDR Özelliği

Günümüz telefonlarının çoğunda bulunan HDR Özelliği doğru kullanıldığı takdirde müthiş kareler ortaya çıkabiliyor. Normal şartlarda çekilen üç ayrı fotoğrafı yazılım yardımları ile bir araya getirebilirken, söz konusu akıllı telefonlarda yer alan HDR ile her şeyi sizin yerinize yapabiliyor. Böylece çektiğiniz karelerin aydınlık ve karanlık noktalarını yeniden düzenleyerek ortaya doğal ve canlı görüntüler çıkartabiliyorsunuz.

etiketler

telefonla güzel fotoğraf çekme programı, telefonda fotoğraf çekme programları, telefonla fotoğraf hileleri, fotoğraf çekme hileleri, fotoğraf çekme detayları, profesyonel fotoğraf çekmek, telefonla fotoğraf çekme hileleri, telefonda nasıl fotoğraf çekilir,