Notific Pro v7.4.0 APK indir

Notific Pro APK Download
Nitific Pro indir
Bildirim Teması

Pro version KaraListe ve BeyazListe Özelliği açıktır.

Notific Pro, bildirim geldiğinde sezgisel bir şekilde görüntüleyen kilit ekranı bildirim uygulamasıdır.
Genişletme etkinleştirildiğinde, otomatik olarak ekranı açar ve bildiriminizi üç temadan birinde hızlı eylem düğmeleriyle birlikte görüntüler.

Üç farklı temalar, Jellybean HOLO, Android Wear ilham Malzeme ve Ambient Ekran ilham karanlık (AMOLED dostu) tema kendi stilini seçebilirsiniz. (Bazı temalar, 4.3'teki sistem sınırlaması nedeniyle sadece Android 4.4 ve üstü sürümlerde kullanılabilir)

Telefon cebinizde ise endişelenmeyin. Belli ki bunu anlamak için yeterince akıllı ve ekranı açmayacak. Ama eğer cep telefonunu 10secs (kişiselleştirilebilir) içinde çıkarırsanız, ekran sizin için açılacaktır.

Dikkat, sadece 10 saniyeliğine yakınlık sensörünü kullanacağından pil ömrünü etkilemez.
Bellek kullanımı son derece optimize edilmiştir (2-15MB) ve diğer bildirim uygulamalarında olduğu gibi 50MB + kullanmaz.

Her gün aldığımız bildirimlerin çoğu, muhtemelen bazıları için en hassas bilgilerdir ve bunlar en yüksek gizliliği hak eder.
Bu yüzden Notific kesinlikle hiçbir özel veri madenciliği ile geliyor. Kilitlenme verileri yok, Google analizi yok.
İnternete bağlanmayı gerektirmez, böylece bilgilerinizin cihazınızdan çıkmasının hiçbir yolu olmadığından emin olabilirsiniz.

Bildirimleriniz açılırken bildirimlerinizi görmekten endişe ediyorsanız, bildirim içeriğinizi uygulama bazında meraklı gözlerden korumak için gizlilik modu özelliğini kullanabilirsiniz.
Bazı uygulamalar sizinle çok fazla pop-up rahatsız ediyorsa, uygulamayı hariç tutmak veya yalnızca belirli uygulamaları eklemek için Beyaz Liste / Kara Liste modunu kullanabilirsiniz.

Bazıları çok belirgin olmayan özellikler:
• Dairesel sürükleme kolundaki çift musluk ile doğrudan açabilirsiniz.
• Tüm bildirimleri reddetmek için işten çıkarma noktasını sürükleyin ve basılı tutun.

Yakınlık sensörü değerleri varsayılan olarak Nexus cihazları için kalibre edilir. Galaxy veya Xperia cihazlarındaki sensörle ilgili sorunlarınız varsa, sensörü Sorun Giderme ayarları veya Cep Telefonu Kapatma modundan kalibre etmeyi deneyin.

Notific Pro APK Uygulama Resimleri




Notific Pro APK Yukle
Downloads
2mb APK

Mediafire
Previous
Next Post »